Werking en Speelwijze

Wil je de Hot Scatter gokkast spelen en ben je benieuwd naar de werking en de speelwijze? Wij nemen je aan de hand mee, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en hoe je zorgt voor een goede kans op een leuke winst. Het is verstandig om meteen een freeplay spel te starten, je zorgt er daarmee voor dat je de tips over de werking en speelwijze van het Hot Scatter slot meteen in de praktijk kunt brengen.Knoppen en info op het scherm

Om je meer te kunnen vertellen over de werking en de speelwijze van de Hot Scatter gokkast willen we graag met je ingaan op wat je te zien krijgt, zodra je het scherm opent. Je ziet immers direct een aantal symbolen staan, verdeeld over 5 rollen en 3 rijen. Links en rechts van de symbolen zie je de getallen 1 tot en met 10 staan. Deze geven aan dat je gebruik kunt maken van maximaal 10 winlijnen, waardoor je 10x meer kans hebt op winst dan op een reguliere fruitautomaat.

Onder de symbolen zie je een overzicht van CREDIT en BET. Links kun je zien hoeveel tegoed je op dit moment hebt, waar je mee kunt spelen. Kies je voor freeplay? Dan krijg je €100 van het online casino cadeau, waarmee je kunt spelen op de manier die je wenst. Aan de rechterkant kun je zien met welke inzet je per draai speelt. Des te hoger deze inzet, des te meer risico je neemt, maar des te hoger ook de prijzen uit zullen vallen. Je kunt spelen met minimaal €0,10 per draai, of dit op laten lopen naar €10 per ronde.

Helemaal onderaan het scherm zie je 5 knoppen staan. AUTOSTART is geschikt voor meer ervaren spelers, met EXIT kun je het spel afsluiten en START brengt de rollen in beweging. Je kunt BET gebruiken om de inzet per draai aan te passen. Met GAMBLE activeer je de kans om de winsten die je maakt te gaan verdubbelen, door te voorspellen of er een rode of een zwarte speelkaart verschijnt. Probeer dit tijdens freeplay in ieder geval een aantal keren uit, om na te gaan of je daar tijdens een spel om echt geld ook gebruik van wilt maken.

Basisspel en GAMBLE van het Hot Scatter slot

We zullen hier ingaan op de rest van het basisspel en de GAMBLE mogelijkheid, zodat je goed weet hoe je op het Hot Scatter slot kunt spelen. Het basisspel gaat van start zodra je op START drukt. Je zal merken dat de rollen automatisch beginnen te draaien en tot stilstand zullen komen, je hoeft daar verder niets voor te doen. Op het moment dat de rollen tot stilstand komen bepaalt de gokkast of je een winnende combinatie hebt kunnen vormen op een van de actieve winlijnen. Is dat het geval? Dan zal de winlijn oplichten en komt het tegoed automatisch bij je CREDIT.

Na een winst kun je proberen deze te verdubbelen, indien je de GAMBLE optie aan hebt staan. Er opent een nieuw scherm, waar je bijvoorbeeld de vorige 7 verschenen speelkaarten ziet. Je kunt op die manier nagaan of er nu waarschijnlijk een rode of een zwarte zal verschijnen. Weet je dit goed te voorspellen? Dan kun je rekenen op een verdubbeling van de winst. Je kunt HALF gebruiken om het risico te beperken. Via COLLECT kun je terugkeren naar het basisspel, met de winst die je bij elkaar hebt weten te spelen.

Vervolgens kun je weer een nieuwe ronde spelen, met het tegoed dat je hebt opgebouwd. Heb je na verloop van tijd een mooi tegoed opgebouwd en ben je bereid om wat meer risico te nemen? Je kunt dan de BET verhogen, om ervoor te zorgen dat de prijzen wat hoger op zullen lopen. Hier zal je bovendien profijt van hebben in het bonusspel, aangezien je daar gebruik zal maken van dezelfde BET die ook geldt in het basisspel. Lees verder over de winmogelijkheden en de waarde van de verschillende symbolen, zodat je een goed beeld krijgt van hoe je de Hot Scatter gokkast het best kunt spelen.