Symbolen en Winstmanieren

Fruit en winstmanieren

Ben je benieuwd naar de symbolen op de Hot Scatter gokkast en de manieren waarop je voor een winst kunt zorgen? Het is in eerste instantie de bedoeling om op te actieve winlijnen voor een winnende combinatie te zorgen. Des te meer winlijnen je activeert, des te groter de kans dat je hierin slaagt. Houd er aan de andere kant rekening mee dat dit ook de inzet per ronde zal verhogen, waardoor je hier een afweging tussen dient te maken.Paytable Hot Scatter

Je kunt in ieder geval de paytable van de Hot Scatter gokkast gebruiken, om na te gaan welke van ed symbolen het meest waardevol zijn. Je kunt hieraan bijvoorbeeld zien dat het de moeite waard is om op zoek te gaan naar de 7’s. Indien je er daar 5 van weet te verzamelen kun je rekenen op de hoogste winst die er mogelijk is op het slot. Daarnaast zijn de watermeloenen en de blauwe druiven de moeite waard. De andere symbolen leveren je een relatief lage winst op, al komen die natuurlijk wel vaker voor op het Hot Scatter slot.

Indien je goed kijkt kun je bovendien zien dat je er van de kersen maar 2 nodig hebt om tot een kleine winst te komen. Dit betekent dat je vervolgens de kans hebt om via GAMBLE naar een hogere winst toe te werken, waardoor dit je toch een mooi bedrag op kan leveren.

Verder kun je de paytable gebruiken om de sterren als scatter symbool te herkennen. Dit betekent dat je deze kunt gebruiken vanuit iedere positie op de rollen en rijen, het hoeft niet te gaan om een actieve winlijn. Speel je er minimaal 3 bij elkaar? Dan krijg je 15 bonus spins en kun je het bonusspel gaan spelen op het Hot Scatter slot.

Winlijnen

Je hebt vanuit de paytable van het Hot Scatter slot de mogelijkheid om door te klikken naar de winlijnen, zodat je ook daar een goed beeld van kunt krijgen. Zoals je kunt zien is er in ieder geval sprake van 3 horizontale winlijnen, die dwars over het beeld lopen. Daarnaast kun je echter gebruik maken van de winlijnen die in een kronkelvorm over het beeld lopen. Indien er op de horizontale winlijnen geen winnende symbolen op een rij staan is het wat dat betreft toch mogelijk om een mooie prijs in de wacht te slepen met het Hot Scatter slot.

Houd er rekening mee dat een groter aantal winlijnen er als het ware voor zorgt dat je tot 10 spellen kunt spelen, met een enkele draai. Je hebt net zoveel kans op winst als wanneer je 10x zou spelen. Dit betekent dat het de moeite waard is om met een relatief kleine inzet per winlijn te spelen, maar het aantal winlijnen uit te breiden. Op die manier maak je snel veel kans op winst, waardoor de kans groot is dat je een mooi bedrag zal winnen terwijl je het Hot Scatter slot speelt.

Bonusspel en multiplier

Slaag je erin om minimaal 3 van de scatter symbolen te verzamelen tijdens het basisspel van het Hot Scatter slot? Dan kun je rekenen op 15 gratis bonus spins, die je direct in kunt zetten. Er opent zich een nieuw scherm voor de bonus, zodat je daar direct mee aan de slag kunt. De scatter symbolen mogen overal over het scherm voorkomen, je bent hierbij niet beperkt tot de actieve winlijnen van dat moment. Houd er rekening mee dat je met dezelfde BET speelt als in het basisspel, dus kies deze bij voorkeur voldoende hoog.

Tijdens de bonus spins geldt er een multiplier van 3x, wat betekent dat de winsten die je maakt een stuk hoger uit zullen vallen en op die manier sterk bijdragen aan de verdiensten. Daarnaast heb je ook tijdens de bonus spins de mogelijkheid om weer nieuwe bonus spins te verdienen, waardoor je deze lange tijd kunt blijven spelen. De winsten worden automatisch opgeteld en komen bij je tegoed in het basisspel. Na de bonus kun je daar automatisch weer mee verder, om een nieuwe bonus vrij te spelen, of wellicht het bedrag aan winst naar je rekening uit te laten keren.