Gokspelletjes en Video Slots

Wil je graag verschillende gokspelletjes en videoslots spelen? Amatic is een ontwikkelaar van tal van verschillende spellen, ook naast het Hot Scatter slot. Wij bespreken er hier drie voor je, zodat je deze binnenkort kunt uitproberen. Doe meer ervaring op met de verschillende spellen, bijvoorbeeld via een oefenspel dat je gewoon gratis kunt spelen. Je loopt dan nog geen enkel risico, terwijl je er aan de andere kant voor zorgt dat je de spellen beter onder de knie kunt krijgen. Ben je erg gecharmeerd van een van de spellen? Dan kun je die uiteraard om echt geld gaan spelen.Viking

Ten eerste willen we je graag aanraden om Viking een keer te spelen, een van de video slots van Amatic die veel spelers graag spelen. Het is een spel waarin je de kans krijgt om samen met de andere Vikingen op te trekken. Je gaat op jacht naar de schatten waar zij naar op zoek waren, via de 5 rollen en de 9 of 20 winlijnen die je kunt activeren. Wil je een maximale kans op winst maken op de Viking gokkast? Dan is het verstandig om alle 20 winlijnen te activeren, zodat je haast iedere ronde een mooi bedrag bij kunt schrijven.

Uiteraard is er op de Viking gokkast ook een bonus beschikbaar, die je kunt vrijspellen door op zoek te gaan naar het symbool van de god van de Vikingen, Thor. Slaag je erin om 3 van zijn symbolen bij elkaar te spelen? Dan win je 12 free games, wat betekent dat je gratis kunt spinnen. Daarnaast kun je in de bonus game nog een andere bonus vrijspelen, die onder andere zorgt voor een multiplier. Hierdoor lopen je credits sneller op en zorg je ervoor dat je het basisspel van Viking langer kunt blijven spelen.

Zoo

Houd je van exotische dieren, in combinatie met de mogelijkheid om mooie prijzen te winnen? Dan is het een uitstekend idee om Zoo te spelen, een van de video slots van Amatic. Je komt de exotische dieren tegen op de 5 verschillende rollen. Je kunt zelf besluiten om 9, 10 of 20 winlijnen te activeren, afhankelijk van de inzet die je wilt doen en de kans die je wilt maken op een mooie prijs. Ben je niet bang voor de wilde dieren en ga je graag op zoek naar mooie winsten? Dan is dit je kans om Zoo te spelen en het slot optimaal te benutten.

Uiteraard kun je rekenen op een aantrekkelijk bonusspel, door op zoek te gaan naar minimaal 3 symbolen van de leeuw. Slaag je erin om deze bij elkaar te spelen? Dan activeer je de Free Spin bonus, wat betekent dat je gratis spins kunt gaan verzamelen. Voordat de rollen beginnen te draaien zal de leeuw hard schreeuwen en ervoor zorgen dat de sleutels beginnen te trillen. Een van de sleutels zal waarschijnlijk vallen. Je kunt de bonus blijven spelen zolang er sleutels over zijn om de kooi op slot te houden, zodat je het Zoo slot veilig kunt blijven spelen.

Bingo Star

Ten derde kun je bijvoorbeeld Bingo Star spelen, een van de video reels van Amatic. Dit is een spel waarbij je gebruik kunt maken van verschillende bonusspellen, waardoor het een spel is dat niet zomaar zal vervelen. Daarnaast heb je in het basisspel de beschikking over 4 rollen, met 1 winlijn om het spel zo overrzichtelijk mogelijk te houden. Dankzij de Star Bonus, de Fruit Bonus, de 4×7 Bonus en de 4×3 Bonus valt er meer dan voldoende te verdienen en kun je net als bij de andere Amatic video slots rekenen op een mooie prijs.

Heb je de bonussen eenmaal verzameld op de Bingo Star? Dan kun je werken aan het tegoed tijdens het reguliere spel. Maak gebruik van de Super Gamble, de Rubble Feature en de Bingo Gamble om de prijzen flink op te laten lopen, waardoor je wellicht tot een mooie uitkering kunt komen. Tijdens het spelen van de Bingo Star kun je waarschijnlijk niet stil blijven zitten, vanwege de hoge mate van opwinding waar veel spelers mee te maken krijgen. Ga er direct mee aan de slag, zodat je wellicht al snel een mooie prijs op deze gokkast in de wacht kunt slepen.